Мы выбралы того,

Хто нам дорожый…
Порох

Мне сёння да спадобы ўсё на свеце!
Граза і вецер. Хай шпурляе смецце
Хоць у ва лоб, хоть дэ куды і ў сэрцэ.
А шо нам, шмэркам, вжэрты
Хоть Дон з Діегом.

Вот на Донбасе. Шо там дэ такэе.
Да ныхера! Да где там бабы з дзеці!
Мы шас туда! Зачыстым, гых, фсю нэчысць!
І хай хоть тіф, чума ля вэпрый.

Мойі хахлы! Мойі вы шпінгалеты!
Мойі жыдкы! Куда вытэ палезлі!?
Мімозок нет? Так мы сыйчас посеем!
І – всё. Капцы. Ныма вш ны блохый
В Нохым.

Така основа падайДзёць хрушчовым?
Ілі й мы хочым Горок?
Літвін! А ты чого шэ ждёш там!?
А! ТіліВізар моцный!..

Дамо тылетам морКвый!
Там всё вш покаЖуть добрэ.
С тіла разбойніц. С Кобрынь. Бо ж гэ, цэ, всэ –
В жыдов чы вш.

В нас е канал!
Мір! Божый…
Советы от показвалы ж такой хрень.
І шо шэ хоч са школьніц?
Ні сэкСА! Но…гандонышч.

Такэ во в жаб спасень ат сволач.
– А шо дэ е дРУгое шч? –
Ныма. Ны в КобЗАРА Ж.

Гонітэ Ж дальш дідка і з Дыржына.
Жыд дасць
Шпань масьль.

...ну, вот: сыло і город.
І хто с конём? Хто з лодко вш?


Рецензии