Вота Сахара ль

: Ты покурны но рульКУ Ш
Шкур мільЛіх…

Ў нас сёння выбары.
І – харэ, Крішна!
Мы ж будзям гіньшых
Вешаці быдлаў б.

Скажам, вот Саша.
С кім яны шлі жа й.
Ха! С хай ле гіры! Етвызі шпылька зь!
А камуністы?
С кем вы былі-та й…
А! ТольКІ СЬ йілы
СМІтаньк смашНішы.

Вота звідкіля ч
Клячы й взяЛісь-та!
Так! Йідым гітё в лазню быдлівську.
Там мы й покажым
Бомбый с пар свіжшым!

Заркы шо в Мінску?
Зном зло в Немізе?
Чо ж там за місцэ? Моглыцы жыдкых.
Тріця зе свіньська!

Гоп, Аля й М! Гындэ…
Во жэ! Дывітэсь!
Пывко чы тышчы тыйі ж горыллы
Льлемо ва ў зібрышч.

І стадіоны ўсе загуЛІ ЖЭ.
Матом чы крыюць фсі кабанышчя.
Стадо ж іончык, бач, ззілы зь!

В Сміловіч зйізьдтэ,
БрылыКУ СЬ мільЛій, х!
Там во ты выжыныш
С сэбэ норыць с тры ж. Гопа! Потс-3-глы й:
Го! Другэ дзілКО ЗЬ.

А то заріс він мні тута шірСцё вш!

…Да. В СМІ робыВ Кто-т.
І влад быў сміЛый фш:
Гнал  всех вашывцав!
Но дэ ты скыныш вошку з блошчыцьмы.
Мы ш гоп – і й вышый!

Так реайГірВал вал всіх мініСрый
Да на всю крытТыку
Вацкыля Брынзы.

Так шо дождэтэсь
Шэ Дождь жыдышчэй!
З ЕСного небка вдараць быспыцькым.
…на, во: за вікНамы
Бурыць уж Грім всласць!

І, ну, дэ ж з выбрыку слізьней.
Страсці ж ны лізуць
Бочком ва ў бочк з гніль:
Бісы гармонію відають?
Го! Дай но брысьць цыцк!
 
...как ш тут ны влыты
зэрнятКУ ЗЬ сьпірТУ СЬ (на здымКУ Й)


Рецензии