Моунае пытаньне. Беларускi вершык

Я выбaчау цябе
Але ж й не прабачыy.
У вакно напружана глядзеy
Ды люльку файчыу

Цягнуyся шэраг аблакоy
па мокрым небaсхiлу
два кiлiшка узапар
Арменскага y сябе закiнуy

Куфалем, па-юнацку, каву пiy
Як быццам у абурэньнi
Ды, раптам, нечакана пазабыy
Чаму нярвуюсь ды зыходнае здарэньне...

P.S.
Калi я дачакаюсь вершаy гэткiх
дык будзе вырашана "моyнае пытаньне"!
Та мова ажывае, дзе падлеткi
няyмела, хiпстарскi y ей пiшуць аб каханьнi

2014


Рецензии
Прывiтанне, Ян! Будзем сябраваць?

Вершы   27.05.2014 20:41     Заявить о нарушении
budzem, a što u syabe uklu4aje sjabroustva? :-)

Ян Дамашанский   01.06.2014 23:58   Заявить о нарушении