Кредит довiри

Народ зробив вибір свій,
Кредит довіри надав,
І цим самим зазначив,
Що час змін настав.

З Україною в серці,
Народ себе Владою зве.
А президента віднині -
Управлінцем, таки є!
             ...
         ~VIPovsha~
         26.05.2014


Рецензии