Мы тута пышымо пышно и чынно

Санта ЛюжМіла
Нась пайЛюгБіля зь!

В луг дэсь ходыв я.
СтрэЦіль ЖабіньКУ Ль.
Га! Тая ш дівчынка прамо й ны вріж Васьцы й.
Ню, підКладКУ Ж…

Жеба з болота – я на йі скоч гоп.
Господі! Что то?!
ПраМО Ж кракСотКА Ж.

А-а-а! А!..Валет-Нінка сць!

Ну, накасціў ёй! Ціўка й побігЛА Й:
Да ныоЗможНО Шч
Шэ п потырПіты й!
Ну, й лізла-ліЗла…
Тая ось Мрійка.
Э!..подывысь ты! Норов!!! За 3 бык!

Гынды ль Мындыль!
Да. То вжэ дівка.
Прамо й ляжыся й…
Выспысься й тыхо й. Хм”! Да…дэ та вш вода й!
Чого вш кавычкы-с?
Кыся з царапк!

Ну, доложылы ж
Тыя о хы 3…
Зныйітэ з рыжых! Рыжыць пра білыньк.
І за тры жінкы вш та б і слюйЗіла б р…
Рысю? Фігу сь!

Я зь во самая гаж прама краска вш.
Кавкныш…
І ны подаВВыхСь.

Да шо ж такое!..
Куды ны влізыш –
Всюды паскудкы жебськы с семЮ Лунк.
На полнолуння ці наражаюгц
Гэтыя падлычкы гарны ж.

Ну, й чого гэто как-то?
Ты ш всэ і взнаЙіш.
Образ ны ж бразнувсь
Шэ ціп ад мамы х… Да. Вот чырпак і на ці, Х.
Хрэню намаЗім на патлы!

Хто бо С-3-льця вам, га, прам скы2ЕХ.
Матры с траячкы
В даты.

Ага! Й вам даты мяСКА…
Мяўкны  с 3 разыкы!
Ой і й наплачыся! Тры бо с семёрка й
СеБя вжрот!

Ну, Хвост безгалоў.
Кету са й Торм.
ТорМаз мазГовн. Ты памазГуй но ано:
Ек так?! Мама й враг Коць?

Да эта мышы все Козц!
І хай хоць здохны той Гром фш:
Шо роскрычевсь! Зары во!..
І тры часа быс кармоф…Ідзіот.

Как он пражыл шэ сток год!..
Ну, Ж, зналь свій шэсток ш!
Да, ну. Чаво. Гынды во…йі й ны й Воўк.
Прам безобразный дедок.
Бо з бородой. Гэто ж шок ля кышок.

…Дыво прыдывнэе:
Мы вш побыдылы й… ню тіх спартІВных:
ЛюгБымСІК далый с татармы:
Дзвонять ВасІньцы!..сінія матКІ ЗЬ.

...ну, бы ж гэтыя во: так, скока стойт
тфой, хы, гурок?
Нет. Щэ пЯць капЁў!
Мама Ж забЁт, коль не в шчот
 


Рецензии