Ну, дамо щас кармов вам!

Га? Що? Как?..
Найн. А няМА Й.
Пшол Коць спаць.

Да вы ж шукай! Кай плота щ!
Сы...роватКУ СЬ кавк.
С козьЯга, ха, малака!
Во как! Синка ж но 2-й Тацянц.
Всэ будэць влад. Всласьць. В хоры пела жэ мамць!
Да шэ и с папма! Ну, й инТуйИньЦийКА Взь.

Стока напрот, шо чераз морд.
А то и ниц не й даждёхсь.
Ну, сам, К, прыХодзь.

Л.юбяць в нас дЯкав Нов!
В юбке сь насиць гатовы.

...во. виш, скок калхоз
прот повсць псовск?


Рецензии