Mirties bucinys

Isvaziavo paskutinis traukinys.
Kraujo lasas nuriedejo zemen,
Nes mirties nuodingas bucinys
Ateme gyvenima, ir Amen...

Te palydi siela jos sviesa
I nemirtinguju karalyste.
Galbut tai, ka as sakau - tiesa,
O galbut tai - visiska kvailyste.

Bet as noriu, kad jau po mirties
Siela atsisveikintu su kunu
Cia jai pasilikti nebera prasmes.
Kaip as noriu, tegul taip ir buna.

Prasau sirdingai Dievo atleidimo
Uz tai, ka padariau blogai
Vaikams, senukams, seimai ir jaunimui!
Prasau atleisti man uz visa tai.

Atleisk ir jai, uz tai, kad ji skubejo,
Ji buvo cia. Dabar jos nebera,
Nes pabuciuoti jos - mirtis atejo...
Nes pabuciuoti jos - mirtis atejo...
Ji buvo cia. Dabar jos nebera...


Рецензии