Чултукдикибил диги

Гьашикь угьуле хIаке,
ХIа уркIи нуни абхьира.
Дихьибил диги намке,
Чултук дикиле даргира.

Припев
ГIянд гIядабил цаб аржес
Дигила чултук бикибил.
Дигила агъу бержес
Бикиб, истакан бицIибил.

Дия диги гьаманра,
Агъуван намзе дужахъу.
Кудилике тIаралра,
Дия диги гIянд диркахъу.

Дигила кьурч бушира
ХIуеб бакIибил замайзе,
Кьурч бургIиле ватунра
Бехьни арбякьунл гъяйзе,


Рецензии