Kazkur tenai...

Kazkur tenai, kur groja pianistes
Ir ciulba pauksciai - nebera vaikystes...

Ten tos, kurias susieja tik vienatve.
As jas girdziu, matau sia tuscia gatve.

Ten buvo meile, o dabar nera,
O as einu, lyg asara, tyra.

Per osiancia jura, kur plaukia laivai
Nueisiu i sali, kurioj nebuvai.

Einu tik trumpam - pamatyti save,
Jei nori, galiu pasiimt ir tave.

Jei eisim dabar, tai negrisim velai -
Mus saugos kelioneje trys angelai.

Tai eikim ten, kur groja pianistes,
Kur ciulba pauksciai, kur nera vaikystes!...


Рецензии