Kaip gyventi...

Kaip gyventi? Kaip gyventi?
Nera darbo, pinigu...
Kaip mums blogio sio isvengti?
Mes nenorim mirt badu.

Nieko nera saldytuve -
Nei kiausiniu, nei desros.
Eisiu as i parduotuve,
Jei kas pinigu mums duos.

Kas galetu mums padeti?
Zmones, as kalbu rimtai!
Reikia savimi tiketi,
Tada viskas bus gerai.


Рецензии