Indrei

Aciu tau uz toki laiska gera...
Kad ir koks tu esi zmogus,
Tu zinok, tau linketi dera
Susirasti gerus draugus.

Taip, tiesa, jis nevertas manes.
Jeigu nori - su juo draugauk,
Jeigu jis ramus prie taves -
Griebk jo ranka ir kito nelauk.

Jei reikes - kiti patys atleks,
Tartum zirgas, puga arba vejas.
Tave visi berniukai myles,
Nugaletas is ju bus tik vienas.

Aciu tau uz toki laiska gera...
Kad ir koks tu esi zmogus,
Tu zinok, tau linketi dera
Susirasti gerus draugus...


Рецензии