Gyvenimas

As dievinu gyvenima ir dziaugsma,
Bet nekenciu vienatves ir mirties,
As negaliu pakesti sito skausmo,
Kai nebelieka meiles ir vilties.

As noriu dingti i nezinomybe,
Bet siuo metu nuo dabarties slepiuos.
Anapus, siela gal suras ramybe,
Bet mano kunas to nesuzinos.

Taip, ji priims juodoji musu zeme,
Bet realybe - cia, yra ir bus.
Gal Dievas jau likima man nuleme -
Ar siela bus danguj, ar pragare prazus.


Рецензии