Mantui 2-as laiskas

Siandien as buti su tavim norejau,
Galvojau, tu gali ka nors patart.
Nors laiko tai tikrai turejau
Man nusibodo apsimest kaskart.

As noriu su tavim pasimatyti
Kad tik trumpam mes butumem kartu
As tau turiu kazka tai pasakyti,
Ir atsakyti man turi tik tu.

Sekmadieni septinta vakare
Mes turim susitikti butinai,
Nes man kovoti sitame kare
Jau nusibodo! Ar taip nemanai?

As sedziu ir rasau sitas eiles...
Is mano zvakes pasiliko vaskas.
Tikrai turejau laiko i valias.
Nesamones pasibaige. Ir taskas.

Daugiau nesauk manes vardu
Vistiek nebusim mes kartu.


Рецензии