Linkiu...

Linkiu daug laimes ir sekmes,
Linkiu myleti iki pat mirties,
Linkiu gyvent be praeities,
Linkiu dar to, ko tavo siela panores.

Linkiu jums laimes, pinigu tureti,
Linkiu jums, zmones, savimi tiketi,
Linkiu siais metais asaru nelieti
Linkiu dar to, ko galima linketi!


Рецензии