Dievui

Tavo akys lyg zydras dangus,
Tavo akys - zaliuojanti pieva.
Tu esi mums brangiausias zmogus.
Tu brangesnis uz mama ir teva.

Tavo akys arbatos spalvos.
Tu gali mums atleist visada.
Be taves mes nerandam taikos,
Su tavim - mus aplanko sviesa.

Apie ka as kalbu? Apie ka?
Ar gali atsakyti, zmogau?
- Tu sneki apie Dieva, tiesa?
- Taip, nors ir Jo nemaciau.


Рецензии