23. муха-цокотуха

(для внука владiка)

Я НАЙВИЩЕ ВСІХ ЛІТАЮ,
НАХВАЛЯЛАСЬ МУХА.
Я КУТКИ КРУГОМ ВСІ ЗНАЮ,
БО Я ЦОКОТУХА.
АЛЕ ЯКОСЬ ОБПЕКЛА
МУХА СВОЇ КРИЛА,
ТО ДОДОЛУ ІЗ ВЕРХА
ТАК І ПОЛЕТІЛА.
А ВНИЗУ САМЕ ЯКРАЗ
ЖАБА ЗГОЛОДНІЛА,
І ВІДКРИЛА РОТ СВІЙ ВРАЗ
ТА Й МУХУ І З”ЇЛА
ТОМУ МОЖЕ ХТО НЕ ЗНАЄ,
ПОГОВІРКА ТАКА Є,
ТОЙ ХТО ВИСОКО ЛІТАЄ,
ТОЙ НИЗЕНЬКО ПАДАЄ.

Березень 2013 р

ОЛЯ ГОДНЯ


Рецензии