Agnus Dei

Tavo roze jau siryt nuvyto,
O knyga viduramzio laiku
Idomi, ir ka tau besakytu
Tu eik savu gyvenimo taku.

Linkiu isleisti tau daugybe knygu,
Tokiu, kaip si, juodoji - "Agnus Dei".
Poetas-metalistas yra lygu
Kaip si knyga, kuria tu atradai.


Рецензии