Про бач мене

Тебе я хочу просто обійняти,
мов, пригорнути вічність до грудей,
любов усю в обіймі тім віддати
й в замін не взяти осуду людей.

Тебе я хочу просто до торкнути
до серця мого, щоби ти відчув:
чистіша та любов не може бути,
згадай її, якщо уже забув.

Тебе я хочу... не тебе, а Бога...
з'єднатись з ним я хочу через тебе...
Пробач мені, не звична ця вимога,
про-бач мене, мені так цього треба...

(ХТ 25.05.2014)


Рецензии