Щаслива

Травнева злива за вікном,
Свіжістю пахне та весною,
А я закохана й щаслива,
Із світом поділюсь красою

Блискавка небо розділяє
На мить освітлюючи простір,
А я щаслива, я люблю!
Знайшла у водах райський острів.

Неперевершене звучання
Наповнює усе довкола,
Гримить та грає височінь,
Природа власну має мову

Закохана, щаслива, сяю
Та посміхаюся землі,
У Всесвіт радість відпускаю
І дякую за все тобі!!!


Рецензии