десь там

ти маєш право на власний голос,
на власну думку, і власний світ.
але це буде вже інший космос
і дуже коштовний туди політ.

ти маєш право сказати будь-що,
але це буде вже десь "не тут".
для когось стане воно цілющим,
якщо ж хтось вловить твій дивний кут.

(c) Stu .


Рецензии