Укра но

Україно! Ти могутня, а нинi знесила,
Скiльки дOчок, синiв ти випестила,
Посмiхалась блакитним ти зОрям,
Але скiльки зазнала ти горя....

Хай ревЕ стОгне ДнiпрО  широкий,
Обiймають тополi  всi села...мiста,
Зупиниться!Країнi потрiбен вже спокiй,
Досить болi i кровi...шепочуть вуста...

Україно! Молюся - храни тебе БОже!
Бережи своїх дочок, синiв бережИ!
Бо життя їх за все в свiтi є найдорОжче!
Обери мир та спокiй - найкращу з стежин!


01.38
19.05.14


Рецензии