Нiчнi вогнi горять

Нічні вогні горять

Нічні вогні горять неначе тіні,
У полум'ї танцюють і кричать,
Похмурі діти,
Розбиті дзеркала і кров у тілі грає,
А за спиною зорі заблищать.
Куди подітися від страху і самотності?
Так душу переймає довгий шлях,
Щоб не зломитися у тіні не померти,
І слід залишити для інших поколінь.
Коли тремтиш і дивишся на небо,
На груди наче наступає біль
Все в серці і в грудях моїх копається,
О що шукаєш ти в мені скажи?
А потім відпускаєш на світанок,
Легенько крилами волочиш по землі,
Зі мною ляжеш тихесенько і мило,
І серце зупиняється на мить.
І я пливу неначе в океані,
А там далеко видніються вогні,
Це новий світ, в якому мені легше,
Дивитись в очі світлі і ясні.


Рецензии