Вже

Вже поглядом вибила скло,
душею за рамки ступила,
це на мене не найшло --
це тінню за мною ходило...

Ти огортав мене
подихом свіжої тантри...
Я думала -- це мине,
й ховала думки у мантри.

Я обійняти тебе,
ще, до тебе, бажала
та зіркою із небес
бажання те в серце впало.

 
В ту мить, в позарамках сердець,
на відстані зір, відчула --
як вже, обіймала тебе
та, просто про це забула...

(ХТ 24.05.2014)


Рецензии