вiдвертiсть

Запам’ятай: відвертість відвертає
від тебе людей.
Як би ти не намагалась
здобути прихильність, вивертаючи душу
її не здобудеш. Лиш на шпальтах статей
буде твоє ім’я і твоє життя,
спокій якого порушиш.

Вартість щирості твоєї посмішки
дорівнює нулю копійок –
головне ж наявність, не якість.
Головне все зробити в зазначений строк,
головне не спізнитись, а не рухів твоїх
ніжна м’якість.

Всім плювати на твій внутрішній світ,
адже бачити звикли очима.
Почуваєшся як, що у тебе болить –
ні для кого уже не важливо.

Світ не той, люди змінюють все на своєму шляху.
Проте ти… ти ж не та, як вони, чине правда?
Ти приходь, як тоді посидим на даху.
Ти приходь.
Буду рада.


Рецензии