Ялгъузвал

Ялгъузвили кьурурзава жегьил рикI,
Цуьк хьиз гуьрчег, яд тахьана кьуразвай.
Я Сад Аллагь, ихтибар мад хъийин гьикI?
Аквадайла, жуван ашкъи цIразвай.

Эхь, ам, яд хьиз, кьисмет тахьай цуькведиз,
Кьисмет хьанач заз багьа тир гуьзелдиз.
Вил вегьизва за генг багъри уьлкведиз
Чара акваз, зи кьатI хьайи гъезелдиз.


Рецензии