Жедай туш

Азиз бике,
Валай гуьрчег
Дамах-наздиз,
Къуш жедай туш.

Лезги чилел
Валай иер
Буй-бухахдиз,
Руш жедай туш.

Вун амаз заз
Дуьньяд винел
Маса гуьзел,
Хуш жедай туш..

Вун зи кIвале
Авай чIавуз
Зи кIвал, зи рикI
Буш жедай туш.

Вун галачиз
Женнетдани
Недай нямет
Нуш жедай туш.


Рецензии