Истеклу я

Триолет

Истеклу я чун кьведни чаз кьадарсуз,
Амма кьведни булахар хьиз кьуранва.
Жезва йикъа чи гьар са кар пайгарсуз.
Истеклу я чун кьведни чаз кьадарсуз.
Бес квез я, квез чи араяр азгарсуз?
Гьам вахъ, гьам захъ рикIин мелгьем ацIанва.
Истеклу я чун кьведни чаз кьадарсуз,
Амма кьведни булахар хьиз кьуранва.


Рецензии