Кьве рубаи

За цан цайи никI атанач бегьердиз,
Абулейсан элкъвена хьи зегьердиз,
Мурадризни легьзе кьванни акунач…
Зи бахт рагъ я, хкахь хъувур сегьердиз.
               
Чизвани ваз, гьиссер текдиз амайла,
Умуд кьенвай са дуьшкуьн хьиз авайла,
Гьикьван рикIиз тIар жезватIа, кIаниди?
Залум дуьнья, вун залум я кьатIайла.


Рецензии