Дуьньядиз

Дуьнья, дуьнья, чIехи дуьнья,
Даим жегьил рехи дуьнья,
Бес я, бес я тарашвилер,
Бес я, бес я угърашвилер.
Ша хьухь вун чаз къени, дуьнья,
Гьар са халкьдин тIалдиз панагь.
За кхьирвал мани, дуьнья,
РикIел алаз Чил, Цав, Аллагь.


Рецензии