Ца хIял леби чархике

Дия уркIи бирхиле,
ХIаке диги дихьира
ХIуни кьабул хIариле,
ГIязабтизе урцира.

Припев:
Нуни дихьибил диги,
ДумхIуледар ца шайке,
Кьабул хIайруле хIуни,
Ца хIял леби чархике.

ХIаке дихьибил диги,
Лубкуледар чархизе.
ЛевакIиле ну хIуни,
Ватурри гIязабизе.

Леба гьанна це пайда
Буруй саримизакан?
Калъува дуар палда
Бигуле чархизакан.


Рецензии