Половина

Як друга, як брата, як сина
готова кохати тебе я.
Любитиму як людину,
що в тілі блукає душею.

Я серце ділитиму навпіл:
тобі віддам половину,
а іншу, віддати варто,
тому, з ким по долі йтиму.

(ХТ 23.05.2014)


Рецензии