СЕ МЯ НА Аа!!!

ПО СЕ ЕВ!!!...

  -   ВЪ ЗО ОЙ ДЁ Т!!!... - НЕ Ее - СА АМ!... -

Аа... ТО ОЛЬ КО!...

  -   ЧЕ РЕ ЗЪ - ТЪРУ Уу ДЪ!... -

КО ОГ ДА Аа!!!...

  -  СЕ МЯ НА Аа  - ИС ТИ ИН!!!... -

ВЪ -  ДУ ШЕ Ее!!!... - ТЪВО ЕЙ!!!...

   -  ПЪРО  РА АС  ТУ УТ!... -

      УТ


Рецензии