Маленьк янголи

Не мовить ще ні слова,та..
Ті вогники в очах все скажуть,
Відкрилась нОва стежка, золота,
Де світ та чудеса покажуть..

Ні, неможливо порівняти погляд,
Що сповнений наївності й любові,
Їм лиш потрібно душу поряд -
Маленькі янголи, вони чудові!


Рецензии