Раеджиау

Риуыл пъаеззы ныббады
Маенае-маенае мыл хаудзаен цар.
Заердае `рхаендаег `сфады:
"Мама ныббар!Ныббар!"

'Рра дугмае сидын:"АЕрлаеу!"
Фаелае згъоры даерддзаеф , баезцъар.
Унаергъын аегаер раеджиау:
"Дае хорзаехаей,Ма, ныббар!"

Не явь и не сон закрутит.
Собственный голос в ночи,
Сдавленным шёпотом будит:
"Прости меня Мама,прости!"


Рецензии