Каяття

Амбівалентність почуттів
двобокісттю призупиняє,
на паралелі полюсів
любов у вічності купає.

Лиш доторкнулися в серцях
легкими дотиками вій,
та розгубились у віках
у пошуках забутих мрій.

Зірвати мрію у вінок,
спонтанним розмахом руки --
спиняють, прошарком думок,
занепокоєні роки.

      *****
Старіша тебе на життя,
молодший мене, ти, на крок...
Та нас єднає каяття
за... не розучений урок...

(ХТ 21.05.2014)


Рецензии