Угье халкьис ахIалил

Халкьис цIакьле дигахъуй,
Эш хIярамил дуния.
Балас хIушанра балтуй,
ДукIуле цIакьле гьуя.

Припев:
ХIу левцада арале,
Угье халкьис ахIалил.
Алжанала унзурбе,
ДигахъидкIа абхьибил.

Ишбари кумек бара,
ХIаврулис хихукIуле.
Арцаначу хIаврудкIа,
АхIте гъайра дуруле.

Припев:
ХIу левцада арале,
Угье халкьис ахIалил.
Алжанала унзурбе,
ДигахъидкIа абхьибил.

Гьан-мер аголе леркьян,
Ажал Аллагьли гибил.
ГьатIи хIатI заман хIякьян,
Дарибте чардаресил.

Припев:
ХIу левцада арале,
Угье халкьис ахIалил.
Алжанала унзурбе,
ДигахъидкIа абхьибил.


Рецензии