Фальшивi фрази

Ти втопись у своїх
фальшивих фразах.
Проковтнув я кохання
останню дозу.
Не солодка вона,
як природна глюкоза.

Душу відчай втопив,
душа, як розбита ваза.
Серце біль охопив
і близько остання фаза.

Я тебе покохав, як нікого
й ніколи до цього.
Я тобі все віддав,
Не жаліючи часу свого.

Чи любила Вона тебе?
- запитали мене.
Приручила мене собі
- не пробачу за це себе.

Ти страждав? -
пролунає з якихось там вуст.
Я себе кожен день вбивав,
Бо добром моїм хтось зловживав.

Та щасливим я
все ж таки був.
На жаль не завжди,
Але мав я радість
з нею в житті.

Під кінець я не витримав
душевного рабства.
Яке потім перейшло
у жалюгідне пліткарство.

Я покинув той час
Що був лише для образ.
І настав у житті той час,
Де я можу радіти, "міледі"
без Вас.


21/05/14 1^10


Рецензии