Десяток л т

Минув десяток добрий літ,
А вулиці ті ж самі..
Колись сидів там мудрий дід,
І не сиділось мамі..

Сьогодні вже змінились ролі,
Хто б подумать міг..
Змінилися всі наші долі,
Дід спочинуть ліг..

Стрибали босі під дощем,
Майбутнього не знали,
Із хлібом їли вишні джем,
ДопІзна не гуляли..

Минув десяток добрий літ,
Життя перемінилось..
Та тепле щось лишило слід,
У серці, все ж, прижилось.


Рецензии