Запам ятай

Нічого не чекай
просто будь щасливий.
Нікого не тримай,
якщо хоче піти.
Ніколи не втікай
від дощів та зливи,
якщо ще не знайшов,
 то піди, знайди!

Якщо втрачаєш раптом,
то не думай,
дій!
Якщо не має поруч,
не сиди не мрій.
Чого боїшся ти?
Чого чекаєш ти?
Незрозумілість завжди
змушує піти.

Якщо бажаєш щось,
то про світ забудь.
Якщо тримаєш вже,
то стискай міцніше.
Запам'ятай, як втратиш
важко повернуть.
Запам'ятай, як хочеш,
то бери скоріше.


Рецензии
хорошо написано, а посыл какой замечательный! пиши еще)

Юрий Рэд Стар   19.08.2014 00:28     Заявить о нарушении