Слобожанщина любий мiй краю...

Я мандрую своїм рiдним краєм,
Краєвидом милуюсь його.
Слобожанщина – любий мiй краю,
Невiдємна частина серця мого.

Нескiнченнi, величнi простори,
Ось поля i луги, i лiси.
І рiчок протоки прозорi,
На твоїй  благодатнiй землi .

Дарувала тобi  вщерть природа,
Цi  поля i луги, i лiси.
Щоби кращоi  долi  зазнала,
Та й щаслива була ти завжди.

Процвiтай Слобожанський мiй краю,
Розквiтай, як весняний садок.
Хай полум"яне сонечко сяє,
Зiгрiває край мрiй i казок.

11.10.09р.                КЮН.


Рецензии
Хай квітне ваш чудовий край,
Хай житенько буяє.
Дуже зворушливо написали. Так і повинно бути, щоб кожен любив свою Вкрарну!
Усього найкращого.

Валентина Карпунина 2   05.07.2014 22:20     Заявить о нарушении