Повернись забаганкова весно...

Прислухаюсь птахи сокотiють,
Покинь санi, воза вiзьми.
Вiд зими просинають навколо,
I поля i луги i лiси.

Подивись навкруги i побачиш,
Як природа вiтае весну.
Джекортiнням струмками швидкими,
Умовляє комизну прийти.

Повернись забаганкова весно,
Дай тепло нам своє, обiгрiй.
Ми радiїм тобi, тай бажаем,
Поскорiше до нас зазирни.

Зажадали тебе убачати,
На усiй український землi.
Той, що кращей у свiтi немає,
Красно весно – поквапся, прийди.

29.03.09р.                КЮН.


Рецензии