В футбол iграють дiтлахи...

В футбол iграють дiтлахи
У нашому дворi.
Усiм не бiльше рiк п’яти,
А вже такi майстри.

Сашко кричить: « Юрко!
Вiддай менi м’яча. 
Бажаю я забить гола,
Бо черга вже моя ».

Дивлюсь на цє
I в мить згадаю я.
Дитинство, старий двiр,
Де сам гоняв м'яча.

Вересень 2009р.     КЮН.


Рецензии