Тужить Украiна

Написано у відповідь на твір  Геннадія Дегтярьова «2013»
http://www.stihi.ru/2014/04/18/813

Тужить Україна, тужить за синами,
Не одна бідує й плаче - разом з нами!
Гіркість тої втрати чи минеться згодом?
Буде наша влада хоч колись з народом?
Вірить, сумніватись чи не довіряти:
Може це далеко не останні втрати?!
Будемо плекати в розпачі надію?
Благо - не одна я про майбутнє мрію.
Може, час рішучості ще не закінчився?
Бути небайдужими наш народ навчився!
Не пробачать слабкості нам наші нащадки,
Гартувати волю почнемо спочатку.
Руйнувати далі не дамо майбутнє!
Дай Бог, щоб із цього вийшло діло путнє!!!


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.