***

Війна  - це відчайдушна боротьба. Її не можна приборкати. Немає ні переможців, ні перемоглих. а найгірше є те, що людям вона потрібна для миру...
 Коли ми читаємо підручник з історії або якусь книгу і бачимо  слово  «Війна» , ми і не уявляємо які почуття який жаль і яку біль пережили люди на війні!Можливо,  й добре, що ми ніколи не відчуємо це на собі.
 Люди, які боролися за нашу свободу, за свою Батьківщину, за нас,вони справжні герої нашого часу! Хіба ж ми їх цінуємо? Хіба ж ми їх знаємо? Коли ви йдете по вулиці і бачите старенького дідуся,лише скажіть: «Спасибі вам за те, що я  живу». І все..

  Біля братських могил ми стоїм і мовчим.
  І яскравий вогонь зігріває нам души.
   Хоч поменшало нас,залишилось ні з чим,
   Про них пам’ять ніхто не зворушить!
   Коли шли вони в бій,в ногу строєм ідучи,
   Їх серця загорались палаючи  жаром.
 Розуміють,на смерть вони йдуть неминучу ,
    Але буде вже мир незабаром.
 Зараз ми живемо всі на вільній землі
 Хай же смерть  їхня буде для нас не пустаа!
 І храни про них Пам’ять минаючих літ,
 «Дякую» хай пролепечуть уста ….


Рецензии