***

Мені наснився рай

Росте трава, ніким ще не прим’ята.
Трава зелена, небо голубе.
Розносить вітер непритушний запах м’яти.
Цей краєвид, заходить сонце де.


Вночі хмарини розстилають небо.
Засіють зорі чорне полотно.
Ця стигла тиша – мовби непритомна,
Але дзвенять в душі капелі все одно.


Росте трава, ніким ще не прим’ята.
Трава зелена, хмари зоряні!
Це – рай, це непритушний запах м’яти.
Таким він уявляється мені.


Рецензии