Втратила

У той вечір неспокійний
прийшла печаль до мене в дім,
сердце так тремтіло,
і не знала я, що з ним.

Чому болить? Чому боїться?
Передчуття жахливе в нім...
у той вечір неспокійний
прийшла печаль до мене в дім...




Присвячується моєму близькому другу.


Рецензии