Фаризатаз

Гьар межлисдал ви ширин сес
Хьиз ава чи япариз ви ван Фаризат
Жемятдин рик/ик гьевес
Кутаз ава чан Фаризат

Мани лугьуз ширин мецел
Хъвер алаз гьамиш сивел
Билбилди хьиз лув гуз чилел.
Килигза чун ваз Фаризат

Къизилгуьл хьиз цуьк ахъайиз
Чи эллериз  рик/ ахъайиз
Ракъини хьиз нур акайиз
Чим гуз ава чаз Фаризат


Рецензии