Украiна

Як небо ти чарівна Україна…
Люблю твої я села і міста…
Ти в серці моїм і душі єдина…
І ти у нас як матінка одна…

Привітна, мила, щира, волелюбна…
Ти справжня в тому сумніву нема…
Звучить твій голос с кожним днем все чутно
Ти так до щастя довго свого йшла


Рецензии