Не згасали

А я тихесенько молюся
За своїх рідних,за Вкраїну
За чисте небо,ясні зорі
Бо то усе моє, рідненьке
Ніде такого не зустріну
Ніде мене так не полюблять
Не стиснуть так в обіймах міцних
І я прошу у Бога свого
Ні грошей,успіху,і не кохання
Молюсь,щоб мати посміхалась
Щоб українське небо
Було лиш мирним та спокійним,
Щоб діти з гордістю казали
«я українець,цим пишаюсь»
Щоб люди всі нарешті пригадали
Що ми усі одної крові
Своє коріння не втрачали
Я вірю в свою неньку рідну
В якій би скруті ми не жили
І ти повір,їй так потрібно,
Щоб твої очі не згасали.


Рецензии