Два квитки

Вона купила два квитки.
Вона поїхала одна.
І потонули вмить роки
У склянці недопитого вина.
Вона палила цигарки,
Вона палила вічність.
Хоч плутались її думки,
Вона дивилась ввічі.
Вона сказала, це останній раз.
І потяг вмить поїхав швидше.
А в голові прощальна фраза:
"Ми в різних потягах навічно".

Катерина Шевцова


Рецензии